Choď na obsah Choď na menu

Šípková Ruženka časť 1.

12. 12. 2022

Konšpiračné teórie alebo real story?

1.Kráľ sa vkradne do hradu Šípkovej Ruženky a zn#silní ju.

Disney verzii Šípkovej Ruženky sa Aurora a princ Phillip stretnú v lese, kde si zaspievajú „Once Upon A Dream“ a okamžite sa do seba zamilujú. No nieje to tak.Obe hlavné postavy sa v skutočnosti nestretnú, pretože Šípková Ruženka už spí . Vo verzii Giambattistu Basilea kráľ nájde opustený palác. Pomocou rebríka sa preplíži cez okno a prehľadá každú jednu izbu. Nakoniec kráľ nájde v Basileovom príbehu Šípkovú Ruženku menom Talia, ktorá leží na posteli a hlboko spí. A potom príbeh naberie znepokojivý spád.

Kráľ s hlasným plačom uvidel jej kúzla a cítil, ako mu v žilách prudko prúdi krv. Zdvihol ju na ruky a odniesol do postele, kde zbieral prvé plody lásky.

Zn#silnil ju.

2. Šípková Ruženka otehotnie

Po s#xe so Šípkovou Ruženkou sa kráľ vráti domov  "a na tento incident nemyslí." Kráľovi sa zrejme nezdalo čudné nájsť spiacu ženu opustenú na hrade. A očividne nemal žiadne výhrady k tomu aby ju zneužil.

Keď kráľ zo Šípkovej Ruženky „nazbieral prvé plody lásky“, zrejme po sebe niečo zanechal. O deväť mesiacov neskôr sa Šípkovej Ruženke narodia dve deti, chlapec a dievča. Autor opísal, ako presne je možné prespať dvojitý pôrod. Keď sa deti narodia, objavia sa dve víly, ktoré im pomáhajú starať sa o ne.

3.Bábätká cucajú prsty Šípkovej Ruženke, kým sa nezobudí.

Šípková Ruženka sa prebudí, keď víly v snahe položiť dvojičky spiacej žene na prsia, aby sa mohli kojiť, jej ich omylom prilepia na prsty. Novorodenci nasávali toľko, že ľanová trieska vyšla von. Po odstránení ľanu, ktorý spôsobil, že Šípková Ruženka upadla do kómy, sa Šípková Ruženka prebudila ako z dlhého spánku.

Keď sa kráľ vráti, Šípková Ruženka sa doňho zamiluje a stane sa jeho milenkou.

Tak a tu to stopneme . Ak sa vám páčila táto časť určite mi dajte vedieť a ja dám pokračovanie.❤️

Ďakujem za čítanie.

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.