Choď na obsah Choď na menu

Malá morská víla

2. 12. 2022

Konšpiračné teórie:

1.Herkules a Ariel sú príbuzní.- Ak sa pozrieme na mytológiu Malej morskej víly, teória, že Ariel a Herkules sú príbuzní, je v skutočnosti celkom rozumná. Ariel je dcérou Tritona, syna Poseidona. Herkules je synom Dia, brata Poseidona.

To robí z Tritona a Herkula bratrancov.hercules-meets-ariel-by-klaustrofovia-on-deviantart.png

2.Podľa jedného používateľa Redditu Ariel v skutočnosti nikdy nespozná princa Erica, pretože v skutočnosti zomrie, keď sa vyplaví na pláži a všetko, čo príde potom, je iba jej predstava . Teória tvrdí, že Ariel zomiera na stratu krvi po tom, čo jej Ursula rozdelí plutvu a vytvorí nohy.

3.Jedna teória tvrdí, že Eric v skutočnosti Ariel nemiluje a uspokojí sa s ňou, až keď ju takmer pobozká na lagúne. Je naozaj zamilovaný do hlasu, ktorý počul na pláži, a verí, že ju nikdy nenájde, takže sa uspokojuje s druhým najlepším.d8588191c9babe0cc397d8ad4ec1b03d.jpg

4.Jedna z najpopulárnejších teórií univerza Disney tvrdí, že stroskotanie lode, ktoré Ariel navštívi na začiatku filmu, v skutočnosti kedysi patrilo rodičom Elsy a Anny, ktorí havarovali na ceste na Rapunzelinu svadbu do Nemecka. Táto teória predpokladá, že Malá morská víla sa nachádza pri pobreží Dánska, ktoré je blízko Nórska a kráľovstva Arendelle.the-little-mermaid-fan-theories-are-waiting-for-you-to-discover-6.jpg

5.Ursula je hlavnou antagonistkou v „Malá morská víla“, o jej minulosti však stále nevieme príliš veľa. Zo skutočnosti, že Ursula si vybrala Vanessu ako svoje ľudské alter ego, Redditor usudzuje, že Ursula a Vanessa boli kedysi milenky. Podľa tejto teórie by Vanessa mohla byť obyčajným človekom, do ktorého sa Ursula zamilovala. Ursula, rozpoltená medzi zodpovednosťou a citom, bola nútená vzdať sa svojej lásky.

the-little-mermaid-fan-theories-are-waiting-for-you-to-discover-1.jpg

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.