Choď na obsah Choď na menu

Kráska a zviera

1. 12. 2022
Konšpiračné teórie Kráska a zviera :
1.Belle nemusela byť prvým dievčaťom, ktoré zviera držal v zajatí na svojom zámku.
Reddit pridáva ďalšiu vrstvu potenciálnej strašidelnosti tým, že naznačuje, že držanie žien v zajatí môže byť pre Zviera opakovaným prehreškom.Ak je teória pravdivá, potom to robí príbeh výrazne menej romantickým.
 
2.Teória tvrdí, že kúzlo, ktoré čarodejnica položila na zámok na začiatku Krásky a zvieraťa (hoci hraná verzia mení kliatbu), sa netýkalo 21. narodenín princa Adama, ale že kúzlo bude trvať 21 rokov. Ja som si to overila no v rozprávke od Disney z roku 1991 sa hovorí o kliadbe do jeho 21 narodenín. Vďaka tomu by bol Beast o niečo starší, ako sa pôvodne predpokladalo, potenciálne má 40 rokov, čo sa zdá byť v súlade so spôsobom, akým komunikuje s Bellou. To by tiež poskytlo vysvetlenie, prečo sa princ Adam na jeho portréte objavuje ako dospelý.
 
3.Teória tiež znepokojivo predpokladá, že hradní sluhovia, ktorí sa premenili na domáce potreby, sa pokúšali pomôcť zvieraťu tým, že lákali ženy, aby sa zviera zamiloval. Poukazuje na Lumiere s vetu z piesne od Disneyho „Be Our Guest“(Buď náš hosť) v ktorej hovorí, že služobníci hrdzavejú už 10 rokov.
Redditor si myslí, že to nie je odkaz na skutočnosť, že boli pod kúzlom už desať rokov, ale že posledná šanca, ktorú mali niekomu predviesť, bola pred 10 rokmi, počas posledného pokusu.
Lumiere spieva o 10tich rokoch bez hosťa takže to znamená že keď princ odmietol starenu mal len 11 rokov.? Lenže keď si pozriete obrázky princ vyzeral na 18,19 roč. mládenca.
315521037_509252104593426_6407899852371910481_n.jpg
4.Chip je mladý chlapec, ktorý sa vďaka kliatbe zmenil na šálku čaju a je predstavený ako syn pani Pottsovej. Zatiaľ čo tvoria rozkošný pár, koniec Krásky a Zviera o nich zanechal veľa otázok, ako keď je kliatba zrušená a všetci sa vrátia do svojich ľudských foriem, pani Potts sa ukáže, že je príliš stará na to, aby mala dieťa ako Chip, ktorý vyzerá na 5-7 rokov.
Hoci existuje veľa otázok o veku každého na zámku a o plynutí času, dnes sa všeobecne uznáva, že nestarli ako normálni ľudia pod kliatbou, takže Chip bol už súčasťou tohto sveta, keď boli prekliati.
534318.jpg
Teraz, pokiaľ ide o to, kto sú jeho rodičia, teória fanúšikov naznačuje, že je princov syn a jeho matka nie je pani Pottsová ale čarodejnica ktorá prekliala princa na zviera.
vved.jpg
Ďakujem za váš čas verím, že sa vám to páčilo a určite sa poteším pekným a zaujímavím komentárom .♥♥
 
 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.